Sakarya Spor Salonu 7/24 faal
Sakarya Spor Salonu farklı spor dallarında spor yapmak isteyen tüm katılımcılara 7/24 esasına göre spor yapma imkanı sunuyor. 
Serdivan Gençlik ve İlçe Spor Müdürlüğü tesislerinden Sakarya Spor Salonu farklı branşlardaki Spor Aktivitelerine ev sahipliği yapıyor. Bir ana salon ve sekiz butik salonu ile aynı anda 9 farklı dalda spor yapabilme imkanı sağlanan tesis İlimizde 24 saati esası üzerine çalışan tesis olması ile de öne çıkıyor. Salon Sporlarında müsabık sporcuların yanı sıra amatör ruhla spor yapmak isteyenlere de spor yapma imkanı sunan Sakarya Spor Salonu günün her saati kullanıcılara modern bir tesiste spor yapabilmenin ayrıcalığını yaşatıyor. Serdivan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şükrü Özkan Tesisteki yoğunluğun kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini ifade ederek, sağlıklı bir toplum inşaasında sporun her yaştan insanın rehabilitasyonunda en etkili yöntem olduğunu söyledi.
Özkan ; '' Bir ülkede spor tesisi sayısı artarsa hastahane, spor yapan kişi sayısı arttığında hasta sayısı azalacaktır. Spor sadece bedenleri değil, aynı zamanda zihinleride zinde tutuyor. Bütün bunlar bize çok daha büyük sorumluluklar yüklüyor '' dedi.