Hendek Sentetik Zeminli Futbol Sahasının Tribün İnşaatı Tamamlandı 
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Hendek Belediyesinin ortaklaşa yaptıkları, Hendek İlçesi Sentetik Zeminli Futbol sahasına 500 kişilik tribün yapımı çalışmaları bitti.
Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Sakarya GSİM Şube Müdürleri Özgür Aygün, Keramettin Ekinci ve Hendek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Akıcı ile birlikte Hendek Sentetik Zeminli Futbol Sahasına yapılan 500 kişilik tribün çalışmasını yerinde inceledi. 
Hendek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Akıcı tarafından son bilgileri de alan heyet , yapılan çalışmalardan memnun olarak Hendek’ten ayrıldı. Kısa süre sonra hizmete açılacak olan Hendek Sentetik Zeminli Futbol Sahasının, tribün çevre düzenlemesi de Hendek Belediyesinin desteği ile yapılacak.
Sakarya ASKF başkanı Yaşar Zımba ; “ Hendek İlçemiz yeni modern bir sahaya kavuşacak. Tribünler bitti. Yakında çevre düzenlemesi de yapılacak. Çalışmalara Hendek Belediyemizde büyük katkı sağlıyor.
Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Şube Müdürleri Keramettin Ekinci, Özgür Aygün, işi baştan sona takip eden Hendek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Akıcı’ya ASKF camiası adına teşekkür ederiz” dedi.

Hendek Futbol Sahasına 500 Kişilik Tribün
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ve Hendek Belediyesinin ortaklaşa yaptıkları, Hendek Sentetik Zeminli Futbol sahasına 500 kişilik tribün yapımı çalışmaları başladı.
Hendek Futbol Sahasına 500 Kişilik Tribün
Hendek sentetik futbol sahasına 500 kişilik tribün yapım işine başlandı. Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan tribünlerin fabrika imalatı tamamlanarak montaj için bugün Hendek' e gönderildi. Montaj aşamasının üç gün süreceği öğrenilirken Hendek Belediyesi de mevcut alana geçtiğimiz aylarda beton bir zemin inşaa ederek Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne destek olmuştu.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy; 'Dünya çok büyük bir kriz yaşıyor;tüm dünyayı derinden etkileyen bu krizi Türk milleti olarak en az hasarla atlatmak için geleneksel beslenme alışkanlıklarımıza ve beşeri ilişkilerimizi yeniden hatırlamak ve fiiliyata geçirmek zorundayız.Tüm Devlet kurumlarının dimdik ayakta ve görevinin başında olduğunu göstermek zorundayız. Milletimizin etik ve moral değerlerini en yüksek seviyede tutmak; sosyal ve bürokratik teamüllerin devam ettiğini göstermek hepimizin birinci görevidir. Böylesine sıkıntılı günlerde Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak yapmamız gerekenleri (ilaçlama ,dezenfekten, nöbetçi yurt ve Spor tesisi uygulaması gibi) yaparken programımızda olan projelendirilmiş yatırım faaliyetlerimiz de hız kesmeden devam etmektedir. Kano kürek tesisi ve Yaşayan Stadyum projesinde (kapalı atletizm pisti, butik salonlar ) sona gelinirken Hendek'te sentetik zeminli futbol sahasının seyirci tribünlerinin de montajına başlandı. Tribün imalatı ve montajı en kısa sürede tamamlanarak sporseverlerin hizmetine açılacak. '' dedi. Gün içinde İl Müdürü ve ilgili personelin mevcut tesislerdeki çalışmaları yerinde inceledikleri ve açılacak tesislerin son hazırlıklarını yaptıkları öğrenildi. İlerleyen günlerde tamamlanan projelerin peş peşe açılarak sporcuların hizmetine sunulması amaçlanıyor.