Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy yayımladığı Kurban Bayramı mesajında, Bayramlar, birlik ve beraberliğin en güzel yansımalarına vesiledir. Yüzlerimizden tebessümün, gönüllerimizden huzurun eksik olmadığı bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.
Kurban Bayramı'nı kutlayan İl Müdürü Özsoy, mesajında şunları kaydetti : '' Bizleri bir Kurban Bayramına daha kavuşturan Rabbimize hamd ediyorum. 
Ülke olarak ve İslam coğrafyası olarak zor bir süreçten geçiyoruz.  Millet olarak,  her zaman birlik olabilme, kenetlenebilme, tek yürek, tek yumruk olarak hareket ederek nice zorluklara göğüs gerdik. 
Bu yıl pandemi nedeniyle Mübarek topraklarda Hac farizasını yerine getirememenin üzüntüsünü yaşıyoruz. 
Atalarımızdan devraldığımız islam sancağını ve bayrağımızı, adalet ve barışın hüküm sürmesi için yurt içinde ve yurt dışında en iyi şekilde dalgalandırıyoruz. 
Suriye’den Filistin’e, Güney Asya’dan Türkistan’a, Balkanlardan Afrika’ya kadar dünyanın pek çok yerinde zulüm altında inleyen tüm mazlumların kurtuluşu için Rabbimize dua ediyorum.
Bölgemizde tıpkı geçmişte olduğu gibi adalet ve barışın hüküm sürmesini istiyoruz. Maalesef ülkemizin dört bir yanında yaşayan savaş, afetler ve salgın nedeniyle Ramazan Bayramını olduğu gibi, Kurban Bayramında da birbirimize doyasıya sarılamayacağız.
Kendimize ve birbirimize olan sevgimizi, saygımızı yaşarken, Bayram sevincimizi acıya, yüzümüzdeki tebessümü gözyaşına çevirecek her türlü tutum ve davranışlardan kaçınalım. 
Geleceğimiz olan gençlerimize de her zaman sahip çıkalım. Sevdiklerimizle sosyal mesafe ve hijyen koşullarına dikkat ederek bayramlaşalım. 
Bu duygular içinde  Kurban Bayramınızı kutlar, ailelerimize, milletimize, islam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Bayramımız Mübarek Olsun.