Erenler Futbola Hazır
Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Erenler Atatürk Stadyumunda bakım onarım ve yenileme çalışmalarında sona gelindi.
Sakarya Amatör Futbolun neredeyse tüm yükünü çenek Erenler Atatürk Stadındaki 1 Nolu Saha 2010 Yılında Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sentetik Zemine çevrilmişti. Yine 1984 yılında Sakarya Amatörüne hizmet olarak sunulan Erenler’deki 2 Nolu Doğal Çim Sahada Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce bu yıl Sentetik Çim Zeminli sahaya dönüştürüldü. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Erenler 1 Nolu Sahanın tribünü yenilenirken, 2 Nolu Sahaya 500 kişilik yeni bir tribün yapıldı. 
Erenler’de yeni yapılan sentetik saha ve tribünlere ek olarak 4 adet giyinme odası, kantin ve kütüphane yapıldı. Peyzaj çalışmalarının devam ettiği tesislerde temizlik ve güvenlik önemleri de alındı. 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ; “ Amatör futbolumuzun en gözde tesisleri olan Erenler’de, önce tribünleri yeniledik. Ardından da 2 Nolu Sahayı Sentetik Çim zeminli sahaya dönüştürdük. Ayrıca 500 kişilik tribün ve yeni giyinme odaları yaparak, spor müsabakalarının sorunsuz oynanması için müsabakalara hazır hale getirdik. Sakaryamıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.