Sakarya’dan Almanya’ya 
5-6 Eylül 2020 tarihlerinde Almanya’nın Duisburg kentinde yapılacak U23 Avrupa Şampiyonası için U23 Kürek Milli Takımı, Serdivan Kano-Kürek Tesislerinde düzenlediği Milli Takım kampını tamamladı.
Kafile ve Kategoriler Belli Oldu  
Türkiye Kürek Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Milli takım kadrosunda  BLW 1x (Hafif Kilo Ümit Kadın Tek Çifte) Mervenur Uslu,  BLW 2-  (Hafif Kilo Ümit Kadın İki Tek),  Nigar Hatun Demiroğlu ve Ebru Akınal,  BW 2- (Ümit Kadın İki Tek) Elis Özbay ve Didem Sürer,  BLM 4x (Hafif Kilo Ümit Erkek Dört Çifte) Enes Gök, Şefik Çakmak, Denizhan Aydın ve Samet Kaban ve BM 1x (Ümit Erkek Tek Çifte) Hamza Mert Avunduk sporcu olarak başarı arayacak. Yusuf Hikmet Oktar,  Gökmen Kaya, Sonat Doğan, Gökhan Aksoy ve Tarık Saytan ise antrenör olarak Milli takımda görev yapıyorlar. Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Serdivan Esentepe'deki Kano-Kürek tesislerinde Kamp yapacak olan Milli Sporcular, Sapanca Gölü'nde 4 Eylül 2020 tarihinde antrenmanlarını tamamladılar. 
Milli Takımdaki Sakarya’lılar 
U23 Kürek Milli Takımında Sakarya'dan Sporcu olarak Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezleri (TOHM) Sakarya Kürekçilerinden Mervenur Uslu, Şefik Çakmak ve Ebru Akınal, antrenör olarak ise Gökmen Kaya Almanya’daki Şampiyonada Ülkemizi temsil edecekler. 
Sağlık Kurallarına dikkat 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ;" Pandemi süresinde sağlık , temizlik ve sosyal mesafe kurallarına dikkat ediyoruz. Tüm tesisleri belirli aralıkla dezenfekte ediyoruz. U23 Kürek Milli Takımımız 11 Ağustos 2020 Tarihinden bugüne kadar Serdivan Kürek –Kano Tesislerimizde İlimizde ağırlamaktan dolayı son derece mutluyuz. 5-6 Eylül 2020 tarihlerinde Almanya’nın Duisburg kentinde yapılacak U23 Avrupa Şampiyonası’na katılacak Milli Takımıza başarılar dilerim" dedi.