GENÇLİK HAFTASI BAŞLADI

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında her yıl düzenlenen Gençlik Haftası açılışı, İl Müdürü V. Nuri ALKAN’ın Atatürk  anıtına çelenk sunma töreni ile başladı.

 

Törene, Şube ve Gençlik Merkezleri Müdürleri, İlçe Spor Müdürleri, Antrenörler, Gençlik Liderleri, Sporcular, Gönüllü Gençler ve Bisiklet tutkunları katıldı.

Atatürk Anıtı’nın önünde gerçekleşen çelenk sunma töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından anıta çelenk sunumu ile devam etti. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Haftası açılış etkinleri, Sakarya Gençlik Merkezi Kuara takımının ürettiği, Teknofest yarışmasında 11. olan İHA'sı törende yerini alarak Türk Bayrağımızı göklerde dalgalandırdı.

Tören sonrası Gençlik Haftası anısına hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı.

Gençlik Haftası münasebetiyle bisiklet severler,  Gençlik Liderleri, Gönüllü Gençler ile birlikte Kent Meydanından, Arifiye Gölya park’a bisiklet turu etkinliği düzenlendi. 7 km süren bisiklet turu Arifiye Gölya parkta sona erdi. Etkinlik sonunda bisiklet turuna katılanlara Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından su ve ikramlıklar dağıtıldı. Gençlik Haftası etkinlikleri bir hafta boyunca devam edecek.