Baba- Oğul ve Anne-Kız Kampı Sona Erdi
Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezlerince İl Ormanındaki Arifiye Atış Poligonu mevkiinde düzenlenen Baba- Oğul ve Anne-Kız Kampı Sona Erdi
Gençlik Merkezlerince Merkezim her yerde etkinlikleri kapsamında, Arifiye İl Ormanı Kamp Merkezinde önce baba-oğul kampı düzenlendi. Kampta sportif faaliyetler, yarışmalar ve doğa gezileri ile katılımcılar doyasıya eğlendi.
Geçtiğimiz hafta sonu ise Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Serdivan Gençlik Merkezi olarak Anne - Kız kampı düzenlendi. Kamp boyunca Gençler ve ebeveyinleri matrak, ok, parkur oyunları gibi çeşitli aktivitelerle keyifli bir gün geçirdi. 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ;” Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bağlı Gençlik Merkezlerimiz tarafından Merkezim Her Yerde etkinlikleri kapsamında İl Ormanındaki Arifiye Atış Poligonu mevkiinde düzenlediğimiz baba - oğul ve anne - kız kampı sona erdi. Geleceğimiz olan gençlerimize ve onların yetişmesinde en büyük pay sahibi olan velilerimize kampımıza katıldıkları için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.