Gönüllü Gençler Kampı
Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezlerince İl Ormanındaki Arifiye Atış Poligonu mevkiinde düzenlenen Kamplara bir yenisi daha eklendi
Gençlik Merkezlerince Merkezim ve Sağlıklı Yaşam ve Spor Kulübü etkinlikleri kapsamında, İl Ormanındaki Kamp Merkezinde önce baba-oğul ve Anne-kız kampı düzenlenmişti. Geçtiğimiz hafta sonu ise Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezlerindeki faaliyetlere gönüllü olarak katkı sağlayan gençler, İl Ormanındaki kamp alanında ağırlandı.Kamp boyunca Gençlerle ok, matrak, parkur oyunları gibi çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ;” Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bağlı Gençlik Merkezlerimiz tarafından Merkezim Her Yerde etkinlikleri kapsamında İl Ormanındaki Arifiye Atış Poligonu mevkiinde düzenlediğimiz kamplarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ailelerimiz için düzenlediğimiz kampların adından, geçtiğimiz hafta da Gençlik Merkezlerimizde gönüllü olarak hizmet veren gençlerimizi ağırladık” şeklinde konuştu.