Uygulamalı Dersler İçin Anlaşma Yapıldı
Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Spor Bilimleri Fakültesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.
Üniversite öğrencilerine yönelik spor alanında Pandemi dolayısıyla yapılamayan Uygulamalı Derslerin yoğunlaştırılmış programlarını ortaklaşa faaliyete geçireceklerini belirten SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu: “Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün desteği ile başlangıç olarak yüzme branşında dersler verilecektir. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Arif Özsoy başta olmak üzere, GSB Sakarya Spor Şube Müdürümüz Özgür Aygün’e okulumuz adına öğrencilerimize göstermiş oldukları ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.
GSB Sakarya Spor Şube Müdürü Özgür Aygün: ” Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Spor Bilimleri Fakültesi arasında başlangıçta Yüzme branşında işbirliği anlaşması yaptık. Diğer Uygulamalı derslerde de ihtiyaç duyulması halinde de işbirliğimiz devam edecektir.” Şeklinde konuştu.
Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 
Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yüzme Tesislerinde ilk olarak 2’şer haftalık periyotlar halinde, 14 ayrı grupta 200’e yakın öğrenciye Yüzme dersi verilecek.  Kız Öğrencilerin Rahime Sultan Yurdunda, erkek öğrencilerin ise Ayşe Hümeyra Ökten Yurdunda kalması planlanıyor. 
(SUBÜ) Spor Bilimleri Fakültesi yöneticileri, salgın döneminde tüm öğrencilerin kurallara uymaları gerektiğini vurgulayarak, tesislerin düzenli olarak dezenfekte edildiğini sözlerine eklediler.