SAKARYA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ NEVZAT İNANÇ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI YAYIMLADI

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu sağlayan süreçteki en önemli dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferi, Kahraman Ordumuz ve Aziz Milletimizin şanlı tarihinde önemli bir yere sahiptir.

Aziz milletimiz, şanlı tarihine altın harflerle yazılan bu Zafer gününü hep şerefle yad edecek, kadim geçmişinden tevarüs eden asil ruhla karşılaştığı tüm tehditlerin üstesinden gelerek ülkemizin hedeflerine doğru kararlılıkla ilerlemesini sağlayacaktır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki kahraman ordumuz, bizleri Anadolu’dan kopararak tarihten silmeye niyetlenenlere Dumlupınar’da hak ettikleri dersi vermiş, son devletimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin de müjdecisi olan bu zaferi bizlere armağan etmişlerdir.

Büyük mücadelenin ardından kurulan güçlü ve büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin; barışın, demokrasinin ve istikrarın ülkesi olduğunu hatırlayarak Bu bereketli topraklarda, birlik ve beraberlikten aldığımız enerjiyle güçlüyüz, azimliyiz, cesuruz. Bizi, güçlü Türkiye hedefinden saptırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.

Bu şanlı zaferi bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tarihe Malazgirt’i, Kut’ül-Amare’ yi, Çanakkale’yi, Sakarya’yı, Dumlupınar’ı ve İstiklal Harbi’ni kahramanlık destanlarıyla yazan tüm Şehitlerimizi  rahmetle anıyor; vatan için canını siper eden gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz