SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLE PROTOKOL İMZALANDI

 

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İle Şehit Hasan Keleş Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi Arasında Katlanabilir Masa Tenisi Masası Alımı ve Basketbol potası alımı  İşine Ait Protokol imza töreni Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşti.

Protokol kapsamında Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ihtiyacı olan “Katlanabilir Masa Tenisi Masası Alımı ve Basketbol potası alımı işi amacıyla düzenlenen protokol Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşcı tarafından imzalandı.

4734 sayılı Kamu İhale Kanunun 3. Maddesinin (e) Fıkrasına dayanılarak hazırlan Protokol, Karasu Şehit Hasan Keleş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin hazırlayacağı 79 adet Katlanabilir Masa Tenisi Masası  ve 138 Adet Basketbol potası alımı protokolü karşılıklı imzalanarak, Protokolde belirtilen işlerin toplam bedeli 1.415.125,00  olup,Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne temini için  döner sermaye kapsamında imalatı gerçekleştirilecektir.