HAKKI BAŞAR-ALİ KAYALI U20 GREKOROMEN-SERBEST GÜREŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

2-7 Şubat tarihlerinde, yaklaşık 500 sporcunun katılımıyla Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğince, Serdivan Spor Salonu’nda düzenlenen Hakkı Başar U20 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nın ve Ali Kayalı U20 Serbest Güreş Türkiye Şampiyona’sının açılış töreni gerçekleştirildi.

Açılış töreninde Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Şeref Eroğlu, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Olimpiyat İkincisi, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Hakkı Başar, Türkiye Güreş Federasyonu Serbest Güreşten Sorumlu As Başkan Ali Kayalı, konuşma yaptılar. Ardından protokol üyeleri, çeşitli kategorilerde, Avrupa ve Dünya’da madalya almış Sakaryalı güreşçilere ödül takdim ettiler.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Şeref Eroğlu 100. yıl anısına Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci’ye ve Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’a, Olimpiyat İkincisi, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Hakkı Başar’a ve Türkiye Güreş Federasyonu Serbest Güreşten Sorumlu As Başkan Ali Kayalı’ya plaket takdim etti.