Akyazı Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen turnuva minik,  yıldız kategorilerinde yapılırken turnuvaya Akyazı, Adapazarı, Geyve, Söğütlü, Hendek, Pamukova, Serdivan, Sapanca, Arifiye ilçelerinden 257 sporcu katıldı.

 

Turnuvaya Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Bülent Kasım, Akyazı AK Parti ilçe başkanı Fevzi Bora, MV. adayı Recep Hacıeyüpoğlu , ilçe daire müdürleri ve veliler katıldı. Dereceye giren sporculara madalyaları katılanlar tarafından verilirken Bayraktar Masaj Salonu turnuvaya destek olanlar arasındaydı.

 

Avrupa ve Dünya Hakemi Uğur Kobaş “Karate branşında çok güzel bir birliktelik var. Bu birliktelik destek ile birleşince anlamlı turnuvalar ortaya çıkıyor. Destek olanlara teşekkür ediyoruz” dedi.

                Şube müdürü Bülent Kasım “Karate branşı ilimizin en çalışkan ve başarılı spor branşlarından biri. Lisanslı sporcu sayısı 7.000 civarında, İl müdürlüğü olarak bu kadar sporcu ve başarı potansiyeline sahip bir branşa bizler de elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Karate branşında her anlamlı güne bir turnuva yaparak spor adına hizmet etmeye çalışıyoruz. Hatta 10 Mayıs Pazar Günü Türkiye’de bir ilk olacak Anneler günü turnuvası düşünüyoruz” dedi.

 

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “ Yıllardır bizler de sporun içindeyiz. Spor ve sporcuya desteklerimiz her zaman devam edecek. Karate spor camiasını ilçemizde görmekten mutluyuz. Organizasyonlar bakımından ilçemiz desteğe hazır. Spor ve sporcu nerede, biz oradayız” dedi.

Akyazı Tüm Sonuçlar:
AKYAZI SONUÇ.xlsx